Online afvallen

Heb je een drukke baan of druk gezinsleven? Vind je het lastig om elke week naar de praktijk te komen? Dan kan online begeleiding bij het afvallen uitkomst bieden. Je kunt deze online begeleiding beschouwen als de spreekwoordelijke “stok achter de deur”. Gebleken is, dat ook online begeleiding heel goed kan werken om je doel te behalen bij het afvallen!eetdagboek

Online afvallen – hoe werkt het

Stap 1. Je meldt je aan via de webshop van Weight & Wellness. Je ontvangt een factuur via email en na ontvangst van je betaling van € 27, 80 gaan we naar de volgende stap.

Stap 2. Na ontvangst  van de betaling ontvang je via email een vragenformulier en een eetdagboekje. Het vragenformulier kun je na invulling direct terugsturen. Het dagboekje hou je voor een paar dagen bij. Hoe dat gaat, staat uitgebreid in het eetdagboek beschreven.

Stap 3.
Na invulling van het eetdagboekje stuur je dat via email weer terug. Ik ga hiervan een analyse maken en je ontvangt dan per email je persoonlijke voedingsplan

Stap 4. Je gaat jezelf elke week wegen op een vaste dag, op een vast tijdstip. Je geeft de resultaten aan mij door (via email, telefoon, skype of whatsapp) en ik verwerk deze weer in een weekoverzicht dat naar je wordt gemaild. Zo heb je een “stok achter de deur” en heb je een goed overzicht van alle inspanningen. Heb je vragen, dan kun je deze naar mij mailen en krijg je antwoord en feedback: met tips en trucs, recepten en mijn begeleiding gaat het lukken!

Je bepaalt zelf hoelang je begeleiding wenst. Dat kan 1 maand zijn, maar langere tijd is uiteraard geen probleem.

Emotie-eten

Heb je het idee dat je een emotie-eter bent? Dan kan het zijn dat we eerst hier aan gaan werken: in het begin waarschijnlijk geen dieet, maar via oefeningen uit het boek “uit de ban van emotie-eten” weer een evenwichtige relatie aangaan met voeding. Geef bij je bestelling aan dat je vermoedt dat je een emotie-eter bent. Ook kun je hier eerst de test doen.

Het boek zit niet in de prijs van € 27,80 inbegrepen, Je kunt het boek bestellen bij Weight & Wellness voor € 20,- (inclusief CD) + € 2,95 verzendkosten.

Kosten

Voor de online begeleiding betaal je € 6,95 per week, voor 4 weken in één keer te betalen (€ 27,80). In de 4e week ontvang je weer een nieuwe declaratie voor € 27,80. Je bepaalt zelf hoelang je begeleiding wilt. Wil je stoppen, dan kun je dat via email doorgeven.  Ik werk wel met periodes van 4 weken, dus is er geen  teruggave van een bedrag als je halverwege een periode van 4 weken wil stoppen.

 

Logo-W&W-poppetje-transparant